Nieuws

Nieuw onafhankelijk bureau voor WMS implementatie

Adviesbureau Jeroen van den Berg Consulting en ERP-implementatieconsultants Skopos Rendementsbouwers startten gezamenlijk het bedrijf WMS Masters. Met deze samenwerking willen we onze WMS-kennis en implementatie-ervaring combineren in de WMS markt.

We zien In de praktijk dat veel bedrijven moeite hebben met WMS-implementaties. Procesverbeteringen blijven achterwege, het WMS integreert niet goed met andere systemen, doorlooptijden en kosten vallen hoger uit en de go-live gaat verre van soepel. Met WMS Masters willen we deze bedrijven helpen als onafhankelijk partij bij het succesvol implementeren van WMS pakketten.

Graag helpen wij bedrijven vooruit door vooraf de bestaande processen tegen het licht te houden, nieuwe vormen van dienstverlening in bestaande processen te integreren en het nieuwe WMS naadloos te laten samenwerken met bestaande bedrijfssystemen. Om flexibiliteit nu en in de toekomst te kunnen garanderen, gaan onze methodieken uit van best practices voor een optimale bedrijfsvoering zonder ongewenst maatwerk.